juni2011_topp

Tur for alle - sentrumsnært friluftsliv

Kick-off-arrangement for «TUR FOR ALLE er 26. mai kl. 11:00 - 13:00 i Moe parken.

Verdal kommune har i samarbeid med Trøndelag fylkeskommune, Gjensidigestiftelsen og Verdal Helsesportslag utarbeidet et helt nytt turkonsept som heter «TUR FOR ALLE – sentrumsnært friluftsliv». Turkortet er gratis og kan hentes på mange steder; Servicekontoret, bensinstasjoner i Verdal, Biblioteket, Helsestasjon, Legekontorer, sportsbutikker, Elvebredden kafe, Røde kors huset etc.

Det er plassert ut 15 tur kasser alle med sin unike kode, når turkortet er utfylt og man har tatt alle postene, kan man levere inn turkortet ved Servicekontoret å få utdelt sin velfortjente premie J. Turkonseptet går gjennom hele året.

Postene er satt ut langs turstier, gang og sykkelveier, noen severdigheter finner man også i løypenettet (Kulturminner, naturreservat mm) i tillegg er det lagt opp slik at man velger selv hvor utgangspunktet for turen starter. Man kan gå eller sykle og turtilbudet er unikt slik at det passer for alle fra 0-100 år!!!.

Det ligger også turbøker i alle tur kassene som man kan skrive seg inn i hvis man har ei fast trim løype eller bare er på en tur. Ellers er det tilrettelagt med mange hvilebenker rundt i løypenettverket. Utover juni og juli vil hele løypenettverket i tillegg bli skiltet opp med grønne turskilt som viser både avstand og retning.

KICK-OFF for «TUR FOR ALLE – SENTRUMSNÆRT FRILUFTSLIV» er lørdag 26. mai fra kl. 11:00 til kl. 13:00 i Moeparken.

Klikk på plakaten for brosjyre med mer informasjon
Plakat for Tur for alle - klikk på plakaten for brosjyre med informasjon

Publisert: 07.05.2018 08:30 Sist endret: 31.05.2018 12:05