Kvelden er for alle – enten du akkurat har startet, har lang erfaring, eller går med tanker om å satse innen mat og reiseliv. Sammen skal vi utforske hvordan Innherred kan styrke sin posisjon som en region for unike matopplevelser og bærekraftig reiseliv.
Hvorfor delta?
Vi ønsker flere lokale produsenter innen mat og drikke, og vi vil gjerne høre dine ideer og behov! Kanskje du også ser verdien i å delta i et produsentnettverk, utvikle ny kompetanse, eller skape samarbeid på tvers? Dette er en mulighet til å bidra til regionens utvikling – og bli inspirert av andres suksesshistorier.
Tid: 10. februar, kl. 18.30–21.00
Sted: Fæby Gård, Verdal
Program:
- Velkommen – Verdal kommune ønsker velkommen
- Innherred mat og reiseliv mot 2030
- Hvordan kan vi samarbeide for å møte morgendagens behov?
- Inspirasjonsforedrag
- Fra en etablert lokal bedrift som har lykkes innen mat og reiseliv
- Dialog og innspill
- Rundbordsdiskusjoner: Hva trenger vi i Verdal for å lykkes videre?
Andre tema vi tar opp:
- Kompetansenettverk for matprodusenter (v/Mære Landbruksskole)
- Etablererkurs i Trøndelag
- Mattilsynet: Hva kreves for å komme i gang?
- Innovasjon Norge: Støtteordninger og finansiering
- Salgskanaler for lokalmat
Vi avslutter kvelden med god tid til mingling og nettverksbygging.
Meld deg på via denne lenken: Påmelding Mat og Reiseliv 2025
Kontakt:
Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med: Kari Mette Elden, mobil 922 19 777, epost kari.mette.elden@verdal.kommune.noe eller Vigdis Haldorsen, mobil 922 25 821, epost: vigdis.haldorsen@proneo.no
Vi gleder oss til å se deg på inspirasjonskvelden!