sentrum-flyfoto

Det er tid for vannmåleravlesning

Siste frist for registrering er 15. januar 2022.

Avlesningskort sendes på vanlig måte til de som ikke er oppført med mobilnummer i telefonregisteret.

De som mottar avlesningskort kan registrere avlesningen sin på WEB eller returnere svarslipp.

Fristen for avlesningen står på SMS og/eller vannmålerkort.

SMS

Mottar du en SMS kan du svare på denne med avlest målerstand, det trengs ikke noen kode. Husk å sjekke at målernummeret i mottatt SMS-varsel stemmer med målernummeret på vannmåleren. Start avlesingen fra venstre.

• Tall bak komma eller røde tall skal ikke registreres.
  • Nuller foran avlest stand skal ikke tas med.
  • Det skal ikke være tekst i avlesningen (som for eksempel «vannmåleravlesning»)

Du vil motta kvitteringsmelding etter innsending.

Svarer du ikke på tilsendt sms vil du motta avlesningskort like over nyåret.

VANNMÅLERKORT

Man kan melde inn vannmålerstand enten ved å svare via internett, – www.leseav.no eller ved å sende svarslipp i retur.
NB! Du kan ikke svare her før du har mottatt vannmålerkort

Dersom du ønsker å svare via www.leseav.no vil registreringen være åpen frem til 15. januar 2022.

Dersom du ønsker å svare via post må du sende svarslippen innen fristen som er oppgitt på vannmålerkortet. Dette for at kommunen skal ha tid til å få med avlesningen innen årets vannmåleroppgjør.

Svarslippen er ferdig frankert.

Takk for din hjelp til å registrere ditt vannforbruk.

Publisert: 15.12.2021 12:17 Sist endret: 16.01.2022 00:54

Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Tlf. 09:00-15:00 Org.nr.: 938 587 418
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Geir Olav Jensen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS