langtjonna003

Nå kan du bestille vaksinasjonstime selv

Har du fått innkalling til vaksinasjonstime som du ikke kan møte på? Følg denne oppskriften.

Har du fått innkalling til vaksinasjon som ikke passet, og du har takket nei til timen? Da kan gå på helsenorge.no på nytt og velge ny time som eventuelt er lagt ut.

Det er ikke sikkert at det ligger ledige timer ute akkurat når du er inne, men vi oppfordrer da til å prøve på nytt litt senere.

Alle som kan møte til den timen de er oppsatt på oppfordres til ikke å endre time, bare møte opp på oppgitt tidspunkt.

De som har fått en time de ikke kan benytte må da svare (på helsenorge.no) at «Timen passer ikke». Når man så går inn på nytt kan man bestille time ved vaksinasjon, og man får velge mellom alle ledige timer som er lagt ut.

Det er svært viktig at befolkningen svarer på innkallingen som de mottar, enten bekrefte at de kommer eller at de ikke kommer!

Merk: Det er KUN de som skal bestille/flytte time til dose 1 dette gjelder. Det jobbes for å få til en løsning for "selvbestilling" også for dose 2, men denne er foreløpig ikke operativ.

Verdal kommune legger ut nye timer når vi vet hvor mange vaksinedoser vi får.

Vaksinering skjer stort sett på onsdager, men i uke 29 -32 kan det bli vaksinering også på torsdager.

NB! Det er ikke noe poeng i å møte opp på Ørahallen hvis du ikke allerede har booket time!

Publisert: 14.07.2021 10:32 Sist endret: 15.07.2021 09:48

Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Geir Olav Jensen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS