Gå til innhold Globalmeny Forsiden
fra_trones1

Tjenester

Kommunen yter en rekke tjenester til innbyggerne. Mange av disse er hjemlet i lov med krav til hva tjenestene skal inneholde / omfatte. I tillegg utfører kommunen tjenester som ikke er lovpålagte, men for disse kan kommunen selv styre hvilke tjenester som tilbys og hvilken kvalitet de skal ha.

Via menyen til venstre finner du informasjon om alle de tjenester som kommunen tilbyr og har ansvaret for. En annen måte for å finne fram til de enkelte tjenester er å bruke valget "Søk i tjenester" i venstre meny (evt "Søk i nettsidene" oppe til høyre i bildet).  Det er også tilrettelagt for google-søk på sidene (dette søket er langt bedre når du skal søke på flere ord samtidig).
 
I venstre meny finnes det også et valg "stikkord A - Å" som er en nyttig inngang til informasjon. I øvre høyre hjørne på alle sider er det i tillegg et valg "Nettstedskart", ved å søke i dette med "ctrl + F" finner du det meste av sidenes innhold.Herredshuset i Verdal

I tillegg til de kommunale tjenestene finner du også informasjon om en rekke tjenester som andre offentlige enheter (f.eks. fylkeskommune og stat) tilbyr.

Der kommunen ikke selv tilbyr tjenesten vil det som regel være lenker til relevant informasjon fra det forvaltningsorganet som har ansvaret for den aktuelle tjenesten.

Finner du ikke det du leter etter kan du ta kontakt med Servicekontoret eller WEB-redaktør.

Publisert: 17.12.2008 10:39 Sist endret: 23.09.2019 12:04
Verdal kommune Postboks 24 7651 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 74 04 82 00 Faks: - E-post: postmottak@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Tlf. 09:00-15:00 Org.nr.: 938 587 418
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Geir Olav Jensen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS