Bra-mat-kurs for blivende foreldre og småbarnsforeldre

Dette er et spesialtilpasset tilbud til dere som skal bli foreldre, og ønsker å bli bevisst på deres og det kommende barnets kostvaner.

Brosjyre om kurset BraMat for blivende foreldre og småbarnsforeldre for utskrift / nedlasting

Logoen til BraM;at-kursene

Kostholdsveileder Unni Kulhuset Granheim har laget noen videoer med gode råd og tips for god, sunn og hjemmelaget barnemat.

Oversikt over videoer:

Barnemat:

Kurs Bra mat for blivende foreldre og småbarnsforeldre

Kurset går over 5 samlinger, og består av både teori og praktisk matlaging.

Tilbudet er gratis!
Ta kontakt om du er interessert.

Påmelding til:
Jordmor eller helsesykepleier ved Helsestasjonen, tlf. : 74 04 83 50

Unni Granheim tlf: 943 74 739
Epost: unni.granheim@verdal.kommune.no

Nytt kurs startet 13.04.2021. Neste kurs kunngjøres her straks det er planlagt.

Dato og tidTema
Tirsdag 13.04.2021 kl. 17:30-19:30  Hva er sunn mat/mindre sunn mat.
Tirsdag    Er det smart å gå for grovt,
og kan man leve godt med mindre sukker?
Tirsdag  Hvordan velge riktig mat til familien?
Tirsdag   Barnemat,- vi lager barnemat fra bunnen av.
Tirsdag  Praktisk matlaging for familien

Tilbudet er et samarbeid mellom Helsestasjonen ved jordmødrene/ helessykepleier, og kostholdsveileder ved Frisklivssentralen i Verdal kommune. Kurset er basert på Helsedirektoratets anbefalinger for ernæring.
Kurset bidrar til å øke bevisstheten om matvarer og matvarevalg, øke motivasjon til å justere vaner, få praktiske råd til hverdagen, øke forståelsen av varedeklarasjoner samt utveksle erfaringer.

Illustrasjonsfoto

Kurset holdes av Unni Granheim med flere års erfaring som både kokk og faglærer innen matfagene.
Unni er også sertifisert og godkjent kursholder for Bra Mat kurset fra Helsedirektoratet.

Publisert: 12.09.2018 07:38 Sist endret: 16.04.2021 10:12
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Geir Olav Jensen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS