edderkopp-dugg-multe

Lavterskeltilbud for voksne med psykiske plager/utfordringer

Lavterskeltilbud for voksne er et gratis helsetilbud for voksne fra 18 år, som bor eller midlertidig oppholder seg i kommunen.

(Se gjerne Helsestasjon for ungdom for deg som er i aldersgruppen 13-20.)

Lavterskeltilbudet er bemannet med spesialhjelpepleier/sykepleier/spesialvernepleier/spesialsykepleier, som kan gi råd/veiledning ut fra ditt behov.
Vi har foreløpig begrenset kapasitet på samtalerom, samtaler skjer fortrinnsvis pr. tlf inntil videre.

Hva kan vi bistå med:
Lavterskeltilbudet passer for deg som trenger kun 1(-2) kontaktpunkt, hvor du får anledning til å snakke med en nøytral part.

Hvilke tema kan tas opp:

• Krevende livssituasjon
  • Psykiske plager/utfordringer
  • Belastning
  • Du kan også ta kontakt med oss for råd/veiledning om du har bekymring knyttet til noen andre i din nærhet
  • M.m.

Dersom det gjennom samtalen fremkommer behov for mer langvarig oppfølging, bistår vi deg med å søke om dette.

Ordinære åpningstider:
Onsdag kl. 10-15 - Tlf: 477 86 148

• Innenfor åpningstida trenger du ikke bestille time.
  • Dersom du ønsker å bestille time, kan du gjøre dette pr mail: psykiskhelse@verdal.kommune.no

Vi som jobber på Lavterskeltilbudet er:

• Spesialsykepleier Trine Fornes
  • Spesialsykepleier Karin A. Plahn
  • Spesialvernepleier Hege Lorås
  • Spesialsykepleier Ingrid Elnes
  • Miljøterapeut Ståle Sundal
  • Spesialhjelpepleier Trine Walum

Har du spørsmål som er vanskelige å stille?
Prøv nett-tjenesten sidetmedord.no (Mental Helse). Her kan du sende inn spørsmål/chatte anonymt.

Lurer du på noe om seksualitet eller prevensjon, og synes ikke du har noen du kan spørre/snakke med?
Prøv nett-tjenesten sexogsamfunn.no, her kan du selv finne svar på mye, og du kan chatte med dyktige fagfolk.

Publisert: 12.06.2020 13:50 Sist endret: 18.11.2021 15:20
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Geir Olav Jensen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS