Gå til innhold Globalmeny Forsiden
fra_trones1

Næring

Næringsliv og starte bedrift Til toppen av siden 
Ta kontakt med Proneo AS, for et uforpliktende og gratis møte her: www.proneo.no

Verdal kommune har en avtale med Proneo AS om førstelinjetjeneste for næringsutvikling som innebærer bistand til etablerere og lokalt næringsliv. Alle med en forretningsidé eller utviklingsidéer i eksisterende næringsliv er velkomne til å ta kontakt. Hver idéhaver tilbys 1-2 timers samtale hvor idé gjennomgås.

Proneo har lokaler på VIP-senteret i Verdal industripark.

Etablererkurs Trøndelag er en kursrekke som tilbys til gründere og er finansiert av Innovasjon Norge. Kursene gjennomføres jevnlig:

For påmelding og omtale av kurs, sjekk www.proneo.no.

Kreative næringer:
Tindved Kulturhage utvikler kreative bedrifter innen kunst, kultur, opplevelsesnæring og andre former for kreativ virksomhet i Trøndelag. Ta kontakt for en uforpliktende samtale hvis du ønsker å starte opp eller driver næring i kreative næringer: www.tindved.no

Tindved har lokaler i Verdal (Brikken), Levanger (Filmfabrikken) og Inderøy (Spiren).

Om Verdal Næringsforum:
Verdal Næringsforum (VNF) bidrar til å skape og utvikle et sterkt næringsliv i Verdal og omegn. Medlemsorganisasjonen legger til rette for kontakt mellom kommunen, andre offentlige myndigheter og næringslivet.

Verdal Næringsforum sørger for relasjonsbygging, attraktive møteplasser, og skaper identitet for fellesskap og samarbeid. De jobber for økt innovasjon, kompetanseheving og for utvikling i medlemsbedriftene, og bidrar i tillegg med positiv markedsføring av næringslivet i Verdal og arbeid for rekruttering av kompetent arbeidskraft.

Verdal Næringsforum er også med som arrangør ved flere av aktivitetene i Verdal. Blant andre Øras dager, Boligdag Verdal, Industriens Dag m.m.

Ønsker du å bli medlem eller har spørsmål ifht. næring i Verdal?
Se mer informasjon og kontaktopplysninger på https://verdalnf.no/.

Faksimile av forsiden på Strategisk næringsplanStrategisk Næringsplan    Til toppen av siden 
Gjennom samarbeidet mellom Verdal og Levanger kommuner ble en felles Strategisk Næringsplan med horisont fram til 2020 vedtatt av kommunestyrene i mars 2009. Planen er 1 av 7 kommunedelplaner i en overordnet felles kommuneplan. Det er så langt ikke utarbeidet noen ny Startegisk næringsplan for Verdal kommune (mars 2022).
Strategisk Næringsplan for Levanger og Verdal PDF (6MB)

 

 
   Til toppen av siden 

 

   

Publisert: 02.01.2009 13:34 Sist endret: 31.03.2022 14:40
Verdal kommune Postboks 24 7651 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 74 04 82 00 Faks: - E-post: postmottak@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Tlf. 09:00-15:00 Org.nr.: 938 587 418
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Geir Olav Jensen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS