Utvalgte lesetips fra biblioteket

Amuletten - Klikk for stort bilde

Lesetips fra Tine

For en stund siden hadde vi 9.-klassinger på hospitering her på Verdal bibliotek. Og en av dem lagde en bokanbefaling som vi veldig gjerne vil dele med dere!🌞📚

Amuletten, Steinvokteren 
"I starten av boken flytter Emily, broren hennes Navin og moren deres inn i ett gammelt hus som har tilhørt oldefaren deres. Mens de rydder i det gamle huset finner Emily en amulett. Når det blir mørkt hører de noen rare lyder og moren deres går for å se hva det er som lager lyden. Moren deres blir tatt av ett monster og nå må de redde henne. Jeg liker denne boken fordi jeg ikke må se for meg alt, jeg kan bare se på tegningene. Boken er også interessant. Jeg husker første gang jeg leste boken ble jeg ferdig bare på noen timer, og jeg likte ikke å lese da. Når jeg ble ferdig med boken måtte jeg bare leste mer av serien. Noe som også er fint er att boken er lettlest. Jeg tror denne boken er perfekt for de som er rundt 10 år." (Tine, 9F Verdalsøra ungdomsskole)

 

Pride-bøker - Klikk for stort bilde

Pride-bøker hele året

I denne YouTube-videoen presenterer Karen Birgitte en håndfull skeiv litteratur for alle, fra enkle billedbøker til klassikere fra voksenhylla.
 

YouTube: Pride-bøker hele året

 

Bøker nevnt i videoen: