Dans

Danseundervisningen vår foregår på Tindved. Undervisningen er generell og gir elevene et godt grunnlag for å fortsette i alle stilarter.

Klassiskmix

Danserinne - Klikk for stort bilde

Påmelding klassiskmix

Klassiskmix kaller vi dansefaget vårt. Her kan elevene få prøvd mye forskjellig! 

Dette er for barn i grunnskolealder. Vi setter elevene inn i grupper etter alder og klasse - og ønske.

 

Xtra 7. klasse og ungdomsskoleelever

​​​​​​​Påmelding Xtra 7. klasse og ungdomsskoleelever

Danserinne - Klikk for stort bilde

​​​​​Dette er for ekstragruppe klassisk ballett. For å kunne begynne her, må du også være elev på en av gruppene i KlassiskMix (KM).

Denne klassen er et rent klassisk tilbud for de som ønsker å videreutvikle seg innenfor klassisk. Vi jobber videre på samme måte som i klassiskmix, for å gjøre elevene til bedre dansere. Men denne timen gir en mulighet til å bli bedre kjent med klassisk ballett, og målet er å styrke elevene, øke musikalitet, koordinasjon og kroppsbeherskelse. Gjennom å danse klassisk ballett vil eleven utvikle bedre ferdigheter som danser. Vi øver også inn klassisk koreografi.

Xtra barneskole småtrinn​

Påmelding Xtra barneskole småtrinn

Danserinne - Klikk for stort bilde

Dette er et dansetilbud til elever som går på Klassiskmix KM1, Klassiskmix KM2 og Klassiskmix KM3 - altså for elever i 1, 2. og 3. klasse på barneskolen.

Xtra barneskole mellomtrinn

Påmelding Xtra barneskole mellomtrinn

Danserinne - Klikk for stort bilde

Dette er et dansetilbud til elever som allerede går på klassiskmix, i en av gruppene KM4, KM5, KM6 og KM7 - altså elever som går i 4, 5, 6. og 7. klasse.