Fysisk aktivitet

Vi har lavterskeltilbud for deg som ønsker å endre livsstil og bli mer fysisk aktiv. 

Vi tilbyr individuelle samtaler og treningsoppfølging, i tillegg til faste gruppetreninger både innen- og utendørs. Fokus på gruppetimene er styrke og kondisjon, og det er tilpasset individuelle forskjeller og behov. Hos oss er alle samtaler og trening gratis. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Som deltaker på Frisklivssentralen kan du også benytte deg av egentrening på treningsrommet vårt under åpningstidene kl. 08.00 – 15.00 (bortsett fra når det foregår gruppetrening). 

Aktiv12 - Klikk for stort bilde

Ulike gruppetilbud:

Sterk og frisk (utetreninger)  

Hver mandag og fredag kl. 09.00-10.00 er det åpne utetreninger. Treningene foregår i nærområdet til Frisklivssentralen. Fokus er kondisjon og styrke. Tilbudet går kontinuerlig gjennom året med unntak av ferier og lignende. Timene er åpne for alle, ta gjerne kontakt med oss på forhånd om du ønsker å være med. Husk klær etter været og drikkeflaske. 

Aktiv12

Aktiv12 passer for deg som har behov for støtte til å trene deg opp etter perioder med lite fysisk aktivitet. Mange av oss møter perioder i livet hvor det er vanskelig å være nok fysisk aktiv. I Aktiv12 får du trygg opptrening og støtte til en mer aktiv hverdag sammen med andre.

I løpet av perioden er det også samlinger om levevaner som søvn, kosthold, fysisk aktivitet og psykisk helse. Tilbudet varer i 12 uker, og avholdes en gang per halvår. Krever påmelding (ta kontakt). 

Faste gruppetreninger gjennom de 12 ukene:

Sterk & frisk: Deltakelse på utetreningene som foregår i nærområdet til FLS. Fokus er kondisjon og styrke. Husk klær etter vær og drikkeflaske. Timen er åpen for alle. 

Kondis inne: Intervalltrening på sykkel/tredemølle inne på treningsrommet til FLS. Husk innesko og drikkeflaske. Timen er forbeholdt de som er med i Aktiv12. 

Sterk8

Tilbudet består av styrketrening innendørs i gymsal to ganger i uken i 8 uker, og passer for deg som ønsker å bli sterkere. Det vil være øvelser for hele kroppen og på ulike nivå. Treningene foregår mandager og torsdager kl. 14.30-15.30 på Verdalsøra barne- og ungdomsskole. Krever påmelding (ta kontakt). 

Frisklivsvenngruppe 

Etter fullført oppfølgingsperiode ved Frisklivssentralen kan du gå over i “frisklivsvenngruppe” dersom du fortsatt ønsker å benytte deg av våre tilbud innen fysisk aktivitet. Frisklivsvennene har mulighet til å delta på timene “Sterk og frisk” (utetreningene) og disponerer i tillegg treningsrommet til egentrening tirsdager og torsdager kl. 09.00-10.00.  

 

Kontaktinformasjon og påmelding fysisk aktivitet

Fysioterapeut og frisklivsveileder Vilde Marie Næss 
E-post: frisklivssentralen@verdal.kommune.no 
Telefon: 456 50 567