Fysisk aktivitet

Vi har lavterskeltilbud for deg som ønsker å endre livsstil og bli mer fysisk aktiv. Vi tilbyr individuelle samtaler og treningsoppfølging, i tillegg til faste gruppetreninger både innen- og utendørs. Fokus på gruppetimene er en kombinasjon av styrke og kondisjon, og det er tilpasset individuelle forskjeller og behov.

Treningsrom

Som deltaker på Frisklivssentralen kan du også benytte deg av egentrening på treningsrommet vårt under åpningstidene kl. 8.00 – 15.00 (bortsett fra når det foregår gruppetrening). Hos oss er alle samtaler og trening gratis. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

Aktiv12

Aktiv12 - Klikk for stort bilde

Aktiv12 passer for deg som har behov for støtte til å trene deg opp etter perioder med lite fysisk aktivitet. Mange av oss møter perioder i livet hvor det er vanskelig å være nok fysisk aktiv. I Aktiv12 får du trygg opptrening og støtte til en mer aktiv hverdag sammen med andre.

I løpet av perioden blir det også samlinger om levevaner som søvn, kosthold, fysisk aktivitet og psykisk helse. Aktiv12 er gratis og varer i 12 uker.  

Oppstart mandag 4. september

Frisklivssentralen - Aktiv12
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Sterk & frisk kl. 9 - 10 Kondis inne kl. 10 - 11 Kondis inne kl. 10 - 11 Sterk & frisk kl. 9 - 10

Faste gruppetreninger gjennom de 12 ukene:

Sterk & frisk: utetrening i nærområdet til FLS. Fokus er kondisjon og styrke. Husk klær etter vær og drikkeflaske. Timen er åpen for alle.

Kondis inne: intervalltrening på sykkel/tredemølle inne på treningsrommet til FLS. Husk innesko og drikkeflaske. Timen forbeholdt de som er med i Aktiv12.

Påmelding

E-post: frisklivssentralen@verdal.kommune.no
Tlf: 456 50 567