Ørmelen barnehage

Om oss

I Ørmelen barnehage møtes 66 lekende, nysgjerrige og kreative barn til trygge og gode barnehagedager.

Barnehagen ligger nært Verdal sentrum med en flott beliggenhet på Ørmelen. Like i nærheten er Ørmelen skole og fantastiske turmuligheter til både skog og sjø på Ørin.

Barna boltrer seg på 4,5 mål tomt med spennende leke- og læringsmiljøer både inne og ute. Ut fra barns interesser skaper vi gode møteplasser med gjennomtenkte rom løsninger, kreative lek soner og klare materiell valg. Slik vil vi gi barna magiske stunder i leken og inspirere barna til kreativitet.

Ørmelen barnehage - Klikk for stort bilde

Personalgruppa består av 16 kompetente, omsorgsfulle og engasjerte voksne som tar barns medvirkning på alvor. Vi er opptatt av kvalitet i vårt arbeid og ønsker å være i utvikling til barnets beste.

Barnehagen er inspirert av Reggio Emilia filosofien som har en dyp respekt for barnet. Barnet har en sterk kraft til å utforske og oppdage verden, skape sin egen kunnskap og identitet sammen med andre barn og voksne. Vi driver en lyttende pedagogikk, og lar barna aktivt få ta del i demokratiske prosesser hvor barna får erfare at deres tanker er betydningsfulle for fellesskapet. Vi arbeider prosjektbasert. Det er barnets undringer og interesser som starter våre prosjekter. Sammen skapes gode arenaer for utforskning, fordypning og forståelse.

Vårt satsningsområde er flerkulturelt arbeid. Vi verdsetter kulturelt mangfold og tilbyr et inkluderende miljø som fremmer trivsel og fellesskap. 

Logo Ørmelen barnehage - Klikk for stort bilde

Åpningstid

Åpningstid: Kl. 6.45 - 16.30.
Barnehagen er stengt på offentlige høytidsdager, juleaften, nyttårsaften og onsdag før skjærtorsdag. Barnehagen har behovsprøvd åpningstid jul og påske.
Ferie: Barnehagen holder stengt tre uker i fellesferien.
Planleggingsdager: I løpet av året holdes det seks planleggingsdager.

 

Kontaktinformasjon

Ørmelen barnehage
Feldmakarvegen 16
7653 Verdal

E-post: ormelen.barnehage@verdal.kommune.no

Styrer: Silje Strømmen 
E-post: Send e-post
Telefon: 989 08 426 / 989 06 064

Telefonnummer til avdelingene:
Månen: 989 06 064
Stjerna: 989 06 065
Sola: 989 06 067
Åkken Bom: 989 06 068

 

Lenker

Årsplan 2022-2026
Ørmelen barnehage | Facebook​ 
Ørmelen barnehage | Instagram